Tuinlaan

Nieuwbouw

Tuinlaan Schiedam

 

SOR gaat KPN-locatie Tuinlaan herontwikkelen naar ouderenhuisvesting. Op dit moment is KPN bezig met het uithuizen van installaties, waarna er door SOR 47 ouderenwoningen worden gerealiseerd. Hieronder vindt u meer informatie over dit project.

 

 

 

Informatiebijeenkomst omwonenden Tuinlaan, 7 december 2023

Donderdag 7 december jongstleden heeft het eerste informatiemoment voor de omwonenden van de Tuinlaan 110-114 plaatsgevonden in het proces naar de herontwikkeling van de voormalige KPN-locatie aan het Plantagepark te Schiedam. SOR gaat hier 47 ouderenwoningen realiseren.

Deze eerste informatieavond is in samenspraak met de gemeente Schiedam, de architect EGM en de beoogde aannemer Giesbers georganiseerd. De omwonenden in een ruime cirkel rondom het oude KPN-gebouw hadden hiervoor een uitnodiging ontvangen. Er waren zo’n 65 belangstellenden aanwezig, vooral direct omwonenden. De informatieavond vond plaats in het oude KPN-gebouw.

SOR heeft de beoogde plannen uitgelegd en is samen met de architect, aannemer en de gemeente in gesprek gegaan met de belangstellenden. Voor deze bijeenkomst zijn artist impressions panelen en plattegronden gemaakt van het voorlopige ontwerp.

Daarnaast was er de mogelijkheid om (anoniem) vragen, opmerkingen en/of suggesties op te schrijven en in te dienen, en was er gelegenheid om contactgegevens achter te laten om daarmee rechtstreeks op de hoogte te worden gehouden van het vervolgtraject. Hiervan is goed gebruik gemaakt.

SORbouwtervoor.nl

Deze omwonendenavond was het eerste informatiemoment in het proces naar het herontwikkelen van de voormalige KPN-locatie aan het Plantagepark, naar 47 ouderenwoningen. Er zullen nog meerdere contactmomenten volgen. Via deze website kunt u de vorderingen van het project volgen. De plattegronden en artist impressions van de bijeenkomst, staan op de website.

 

Sluit aan en word partner!

Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam komt graag in gesprek met samenwerkingspartners of co-makers bij het verwezenlijken van onze plannen. Die 2.000 betaalbare huurwoningen moeten er wat ons betreft gewoon komen! We zoeken daarom naar zowel ontwikkelende marktpartijen, beleggers als initiatiefnemers in het domein van zorg en welzijn om ons te helpen. Sluit aan, steun het belang van betaalbare huisvesting voor Rotterdamse ouderen en ga met ons in gesprek!

Remco Bouter

Manager Vastgoed

remco@sorbouwtervoor.nl

Rina de Groot

Senior communicatie adviseur

rina@sorbouwtervoor.nl

Neem contact met ons op via

 

Overige projecten